Tíz nyári nadrág, öt tipp

A hétvége hűvös volt, de itt van újra a kánikula, és még akkor is, ha a melegben szoknyahívők vagyunk, sajnos vagy nem sajnos, a hosszú nadrág minden szezonban kihagyhatatlan ruhadarab. Nyári estéken sokszor nem lehet mást felvenni, így idén is végig kell gondolni, milyen nadrágot vegyünk, vagy melyik meglévő darab számít még vagy már megint divatosnak. Ebben segítünk most.

1.     Szűk: dívik a teljesen testhez álló fajta, földszínű, cipzáras, esetleg zsebes verzióban, vadabb hölgyeknek bőrben, az utóbbit ajánlatos egy lazább blúzzal párosítani. Persze a konzervatívabbak maradhatnak idén is a lassan száz éve menő szűk, fekete nadrág, csíkos póló kombinációnál.

2.     Répa: néhány éve óriási cikinek számított, most már viszont kikerülhetetlen a répa fazon. Főleg a rövidebb szárú változat, amit magas sarkú cipővel kéne hordani. A fenékben bő változat sokaknak jól áll, főleg ha olyan cseles dolgokat is beépítenek, mint az oldalt csatos öv, vagy a berakások. Ezt a nadrágot nyugodtan lehet testhez álló, szexi felsővel viselni.

3.     Átlátszó: hatalmas ötlet az átlátszó nadrág, főleg ez a variáció, amiben a bugyink azért mégsem látszik át.

4.     Nagyon bő, és trapéz: ha elég napbarnítottak vagyunk és nem vágyunk testhezálló nadrágra, akkor viselhetjük a jól bevált, fehér, bő nadrágot is. Ha nem szeretünk fehéret hordani, mert az úgysem marad fehér, akkor sem kell kétségbe esni, mert a teveszínű vagy drapp még mindig divat.

5.     Óriás mintás: de amit semmiképp sem szabad kihagyni, azaz óriásmintás nadrág, amit természetesen egyszínű felsővel kéne viselni, nem úgy, mint Adriana Lima a leopárdmintás miniszoknyát, virágos felsővel. Bár idén állítólag ez is menő.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek