OFFLINE

Együtt feszített az összes Victoria's Secret modell

2011. május 24., kedd 12:54 |

A Victoria's Secret modellek együtt reklámozták a fehérnemű márka nyári kollekcióját, ruhában. Hódított köztük a vállpánt nélküli és a féloldalas ruha, amely (ahogy arról a koszorúslány ruhákkal kapcsolatban is szó volt), az első és legnagyobb divat az idén. A szülés után is karcsú Miranda Kerr is egy ilyet vett fel az eseményre. A képeket itt tekintheti meg.

A modellek szabadon hagyták a napbarnított combjukat és magas sarkú, pántos szandálba bújtatták lábfejüket. A legszerényebbnek a furcsa vállszerkezetéről ismert Candice Swanepoel mutatkozott hosszú fekete ruhájában. A mostanában talán túl sovány Alessandra Ambrosio csipkésre vette a figurát, míg Adriana Lima követte a legújabb divatot és össze nem illő ruhákat választott. Ezt az összeállítást azért még meg kell emészteni.

Bár Paris Hilton nem számít szupermodellnek, de azért természetesen ő is megjelent a vörös szőnyegen, és semmit nem bízva a véletlenre, a kis fekete mellett döntött. A nappali programra és pár közös fotó erejéig aztán mindannyian virágos ruhába öltöztek, és megmutatták mind a tíz darab egyenként két méter hosszú lábukat.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta