A tetovált szép, a csajokon még inkább

Régóta követek tetoválásokat szemléző tumblr blogokat - a nagyon béna és elcseszett tetoválásokat bemutató fucknotattoos ellenpéldának különösen ajánlott -, de most előkerült egy alaposan kitetovált csajok képeit gyűjtő magyar blog a blog.hu-n is. Ez a tetovált lányok. A blog magyar, a csajok között egyelőre nem bukkant fel magyar.

Tetovált csajok, hát, sokaknak nem egyszerű téma. Első körben a szülők bonyolítják. Aki a szexről nem beszél a szüleivel, a tetoválásairól se fog. Szüleink szemében, ha csak nem tetováltak - szerencsére nem azok - sittes, kurva és hülye vagy, ha varratsz. (Mintha nem lenne Minden Nő Kurva, de ez most mindegy.)

Olyanokat mondanak, hogy öregkorodban milyen lesz már, mintha öregkorában bárkinek egy kivarrt kar lenne a legnagyobb problémája.

Az én esetemben ez úgy néz ki, hogy elvileg nyugdíjat se kapok, elintéztem, talán meg se élem az öregkort, de tényleg, egy tetoválás lesz a legnagyobb bajom? Néhány tetoválás, amikre harminc év múlva rápillantva is tudni fogom, miért került oda? Ez akkora baj? Valakinek az, mert ott marad örökre, és ami örökre szól, az mindig rettenetesen félelmetes, szörnyű korlátokat vetít, kivéve, amikor már ott van, és hús-vér testrésszé válik. Pont, mint a szerelem, eleinte idegen, majd pár hétig illegetem a tükörben, szép, új, aztán ez elmúlik. A tinta kopik, a bőr szeretné felzabálni, küzd vele, de jó választás esetén mégsem kell felülvarrni, sebészkéselni, lelézerezni. De ha kell, lehet, csak fáj, és nyoma marad.

Így hiába a szerelem, mások rettegésétől befolyásolva, eleinte furcsa, beteg módon maradt a rejtegetés. Van, amikor nem lehet rejtegetni, így mindig nagyot nyeltem, mielőtt egy pasi rádöbbent. Ez a para strandszezonban izgalmas sport, pontosabban lehetetlen, ezért anyám előtt tizenöt évig nem mutatkoztam fürdőruhában, a családi bulikra megválogattam a cuccokat. Sokkot kaptak volna, hiszen a filmekben a tetováltakkal mindig szörnyű dolgok történnek.

Pedig vannak kemény fehérnépek, akik egy napon átlendülnek a bizonyítványelszámoltató bizottság félelmein, és annyit, oda varrattak, amit nem lehet eldugni.

Nem kell eldugni, féljenek mások.

Róluk szól a Tetovált lányok, vagy az Ink on girls. Vegyes helyes, a fuckyeahtattoedgirls, fuckyeahtattoos, szép a fuckyeahgoodtattoes, menő a fuckyeahgirlswithtats. Lehet nézelődni, hogy mindenki lássa, a tetoválás nem merül ki a Mari szeretlek-ben.

Oszd meg másokkal is!
Mustra