OFFLINE

Bar Refaeli és Victoria Silvstedt ugyanolyan ruhában ment ugyanoda

2011. május 23., hétfő 12:16 |

Bar Refaeli modell, Leonardo DiCaprio exe és Victoria Silvstedt svéd playmate és modell is részt vett a cannes-i filmfesztiválon. És bár egyébként nem szokták őket együtt emlegetni, most a Cavalli boltmegnyitóján elkövetett bakijuk miatt mindenhol együtt szerepelnek. Néhol a stylistokat átkozzák, néhol csak röhögnek rajtuk, és divatkatasztrófáról írnak.

Az történt, hogy a Cavalli tartott egy bulit az új bolt megnyitója alkalmából, ahova mindketten elmentek, de úgy látszik nem konzultáltak eleget a stylistjaik, vagy ők maguk nem figyeltek, mindenesetre az a kellemetlen helyzet adódott, hogy ugyanolyan ruhában jelentek meg.

Kinek áll jobban?

 • 2628
  Bar Refaelinek
 • 934
  Victoria Silvstedtnek
 • 967
  Mindkettőt kérem
 • 234
  Egyik sem kell
 • 138
  Nem tudom

És az ugyanolyan nem azt jelenti, hogy mindketten feketét vettek, hanem azt, hogy mindketten ugyanolyan bézsszínű, gyöngyökkel és lelógó ékszerekkel díszített miniruhát vettek az eseményre.

A kiegészítőikben szerencsére kicsit különböztek, mert egyébként még a frizurájuk is hasonló volt. Refaeli zárt orrú magas sarkú vett és retikült, míg Silvstedt a nyitott cipő mellett döntött, amihez kis táskát lóbált a kezében. Ön szerint melyiknek áll jobban?

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta