OFFLINE

Britney Spears szereti a lófarkat

2011. május 19., csütörtök 15:23

Az amerikai Harper's Bazaar magazin, ami valamikor még réges-rég 2006-ban a terhes Brintey-t meztelenre vetkőztette és a címlapjára rakta, most újból a problémás énekesnőre koncentrál a júniusi számában. Ezúttal sokkal visszafogottabb stílusban. Spears haja a címlapon leginkább Farrah Fawcett frizurájára hasonlít a klasszikus Charlie angyaliból. A belső oldalon meg izmos lábát villatja ki egy csillagos ruhából.

19760101 alb a90 317382

A Harper's Bazaar riportere kérdezte is az énekesnőt a valószínűleg póthajjal dúsított frizuráról, és Spears válaszából kiderült, hogy a frappáns nyilatkozat nem az erőssége:

HB: Hosszú a hajad és csillogó. Szereted dobálni a vállad fölött?

BS: Igen, imádom a lófarkat. Én egy olyan megmosom, és már megyek is lány vagyok. Ja, de igen szeretem dobálni is.

bazaar

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta