Unokája ruháját hordja a 80 éves nagymama

Margaret Morris nemrég ünnepelte a 80 éves születésnapját, de nem tudta, hogy mit vegyen fel a nagy napra - írja a Daily Mail. Aztán az októberi nagy esemény előtt eszébe jutott, hogy az unokájának nem sokkal korábban vett egy zöld színű estélyit, hogy abban tudjon majd menni az iskolai bálokba.

Mivel valami igazán különlegeset akart aznap felvenni, elkérte unokájától az estélyit, ami sokak meglepetésére tökéletesen passzolt a nagymamára is. “Először kicsit csodálkoztam, amikor a nagyi elkérte a ruhámat, de nagyjából ugyanakkorák vagyunk, úgyhogy azt mondtam, természetesen felveheti. Egy kicsit kisebb nálam, úgyhogy a ruha egy kicsit hosszú volt neki, ezért nagyon magas sarkú cipőt kellett viselnie, de egyébként tökéletesen passzolt rá. Már korábban is kölcsönkérte néhány topomat, nem ez volt az első alkalom, hogy lecsapott a ruhatáramra! Szeret lépést tartani a divattal” - mondta a nő unokája a lapnak.

A ruha 38-as és nagyjából hetvenezer forintba került, a nagymama egy rotherhami butikban vette. A nagymama és az unokája is nagyon örülnek, hogy olyan ruhadarab került a családba, ami generációkon keresztül jól áll mindenkinek.

“Amikor a születésnap után mondtam az iskolában, hogy a nagymamámon volt a ruha, senki sem akarta elhinni. Egyik barátom sem adott kölcsön még ruhát a nagyszüleinek” - mondta az unoka.

A nagymama lánya szerint anyja étkezése lehet a magyarázat arra, hogy 80 évesen is vékony tudott maradni. “Anyám mindig is vékony volt. Egészségesen étkezik, és jó szakács. Reggelire kását eszik, aztán ebédre egy szendvicset, amit egy házi készítésű quiche követ, végül vacsorára saláta. Időnként eszik egy kis krémes tortát, amihez ragaszkodik. Sokat sétál, hogy formában legyen” - mondta a 49 éves Karen Watts az anyjáról. Ön adott már kölcsön cuccokat a nagyszüleinek? Vagy esetleg fordítva? Talált szuper ruhákat a nagyik fiókjában?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek