OFFLINE

Német versenyzőé lett a világ legtutibb arcszőrzete

2011. május 17., kedd 14:24

Tizenöt ország százhatvanhárom versenyzője vett részt a bajusz és szakáll világversenyen, amit a múlt hétvégén rendeztek meg Norvégiában. A vállalkozó szellemű és kellő arcszőrzettel rendelkező férfiak tizennégy kategóriában indulhattak, és igen, az egyik csoportban az ún. magyar bajuszt viselők mérkőzhettek meg.

A Chap magazin szerkesztője, Michael "Atters" Attree elmondta, ez egy remek alkalom, hogy barátságok köttessenek, és évről-évre találkozhassanak azok, akik nem szeretik a szőrmentes arcot. Mivel a németek igencsak kedvelik ezt a versenyt, természetesen közülük került ki az abszolút győztes. A 47 éves Elmar Weisser fodrászként dolgozik, így talán nem volt számára olyan nagy kihívás megalkotni a győztes arcszőrzetet, amelynek fő eleme egy jávorszarvas volt – írja a Huffington Post. A német versenyzők egyébként hét aranyérmet vihettek haza, őket az USA-ból érkezett résztvevők követik a sorban a maguk hat aranyával.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta