OFFLINE

Nyakba akasztható vázácska majd' egy milláért

2011. május 16., hétfő 15:50

Az etsyn és a Wampon találkozhattunk már kisszériás, jópofa, ékszernek álcázott virágoskerttel. Most a legnagyobb luxusékszermárka, a Tiffany&Co is felvette a kesztyűt és elkészítette a nyakban viselhető virág kifinomult változatát.

Screen shot 2011-05-15 at 11.05.34 AM.png

A kis vázákat tervező Elsa Perettit Portofinóban - a világ egyik legmenőbb olaszországi tengerparti városa - látott, színes Pucci ruhát viselő és virágcsokrot tartó nő látványa ihlette. Szerette volna megőrizni, ékszerré alakítani a virágcsokrok látványát.

Screen shot 2011-05-15 at 11.05.46 AM.png

A kis vázák ezüstből és aranyból kaphatók, nagyjából 120 000 és 750 000 Ft körüli áron. Nem írtuk el. Tényleg ennyi.

2070 szavazat 2126 szavazat

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta