OFFLINE

Menő vagy ciki: rajzfilmfigurák feszülnek a melleken

2011. május 6., péntek 16:43

A Triumph Inspiration Award 2011 magyarországi döntőjén futottunk össze Gallusz Nikivel, aki kitűnt a tömegből összeállításával. Az énekesnő/színésznő, aki saját bevallása szerint nem rohan azonnal a ruhaboltokba, ha új szezon kezdődik, egy Minnie egeret ábrázoló pólóban tette tiszteletét az eseményen.

A Disney figura arca azonban nem csak elöl jelent meg, hanem sok apró egérfej díszítette Gallusz Niki pólójának hátrészét is. Nos, lehet, hogy állítása szerint nem követi a trendeket, de úgy tűnik, hogy most a pár csodálkozó tekintet ellenére is beletrafált, hiszen számos márka aktuális kínálatában vannak mesefigurás pólók: lásd például Zara és Bershka. És az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a fehérnemű-tervező verseny hazai zsűrijének egyik tagja, Léber Barbara is rajzfilmihletésű pólót viselt. Gallusz Niki egyébként a cukiságfaktorra ráerősített egy masnis karkötővel.

4476 szavazat 5290 szavazat

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta