OFFLINE

Liv Tyler angyali szépségként népszerűsít egy szempillaspirált

2011. május 4., szerda 08:29

Steven Tyler lányáról Willy Vanderperre készített fotót a Givenchy Démesure Audacious Lashes szempillaspiráljához. A színésznő már több éve szerepel a neves divatmárka hirdetéseiben, népszerűsített már parfümöt, alapozót, rúzst és szájfényt is.


A legújabb reklámfotón a hangsúly egyértelműen a kellően hosszú és ívelt pillákon van, a 33 éves híresség minimális sminket visel, a frizuráját sem bonyolították túl, és a ruha sem vonja el a figyelmet a lényegről.
Mivel egy dekorkozmetikum hirdetéséről van szó, nem lehet a készítőinek szemére vetni, hogy viaszbabaszerű, mások szerint angyali szépséget varázsoltak a színésznőből, akiről persze már láthattunk olyan fotót, amin a lehető legtermészetesebb külsővel szerepelt.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta