OFFLINE

Phil Collins lánya Audrey Hepburn lett

2011. május 2., hétfő 12:43

tumblr lkenqyqPoT1qf5jot

Lily Collins, Phil Collins lánya Audrey Hepburn hasonmásaként virít a Tatler magazin címlapján. A stylistok dolgoztak azon, hogy a szemöldöke, a haja, a ruhái és még a kutyája is a színésznőt idézze.

A 22 éves Lily Collins anyja Phil Collins második felesége. Lily Collins újságírást tanult az egyetemen, írt már az amerikai Elle Girl magazinba, a Los Angeles Times-ba és a Teen Vogue-ba is. Az újságírás mellett két BBC sorozatban is feltűnt, a színészkedés mellett modellkedik is. A 22 éves lányt a spanyol Glamour 2008-ban az év modelljének választotta, egy évre rá pedig a magazin címlapján is szerepelt.

Ön szerint hasonlít Lily Collins Audrey Hepburnre?

  • 490
    Olyan, mint Audrey Hepburn
  • 816
    Bárki hasonlíthat rá, csak stylist kell ehhez
  • 209
    Nem hasonlít

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta