Plasztikai műtét helyett: orrnagyobbító csat Japánból

A keleti nők plasztikai műtét is szívesen vállalnak, ha kerekebb szemet vagy nagyobb orrot szeretnének, de ha épp nincs pénzük egy jó sebészre, pár dollárért vehetnek orrnagyobbító vagy szemránc-simító gumigyűrűket is. Öt furcsa kozmetikai eszközt mutatunk be, ön pedig szavazhat, melyiknek látja legkevesebb értelmét!

Az egyik olcsó orrnagyobbító egy egyszerű pillangós csat, mely nem csak cukinak tűnik, a viselőjét is cukivá teszi – legalábbis a hirdetés szerint. A Beauty Nose-t elég naponta 5 percre felcsíptetni orrunkra, hogy hegyesebb és hosszabb legyen – arról nem írnak, hogy mennyire fáj a pillangó alakú csat szorítása, de a szerkezet csak 52 dollárba (9.700 forint) kerül – írja a Jezebel.

Egy másik kütyü még profibb orrformázást ígér, igaz, az előzőnél jóval drágábban (139 dollárért, azaz majdnem 26.000 forintért). A „Beauty Lift High Nose” névre keresztelt orrszorító belülről is nyomja a japánok túl laposnak vélt szaglószervét, miközben kívülről rezeg a csonton – ez sem lehet valami kellemes, de elég napi 3 percre feltenni.

A távol-keleti tudósok a ránctalanítást is könnyen megoldják, krémek nélkül: ha 5 percre felvesszük ezeket a szemüvegszerű gumikarikákat, azonnal simább lesz a szemkörnyékünk. A sárga gyűrűk természetesen pont úgy vannak kialakítva, hogy jótékonyan simogassák a szemkörnyéket – és csak 48 dollárba (közel 9.000 forintba) kerülnek.

A legfurcsább szerkezet címért versenyben van a hangszínjavító készülék, a Beauty Voice Trainer is. Elég napi 5 percig használni, hogy jobbá váljunk: állítólag kedvesebb, teltebb lesz tőle az ember hangja. A szerkezet egyszerűen működik, szájba véve lenyomja a nyelvet, kitágítja a torkot, és segít a hasi légzés fejlesztésében – ez utóbbi különösen énekeseknél fontos. 54 dollárért (10.000 forint) rendelhető.

Melyik a legnagyobb hülyeség?

Az Alumínium Arc-Spa nem világos, hogy működik, mindenesetre elég viccesen néz ki: az arcmaszk a bőr felpuhítását segíti, olyan, mintha egy lábos forró víz fölé hajolva, a gőz segítségével tágítanánk ki pórusainkat, mielőtt megtisztítanánk őket – de az nem világos, honnan jön a maszkból a gőz. A 28 dolláros (5.200 forint) kütyüt elég negyed órára feltenni, használat után el kell mosni... Minket mindenestre nem győzött meg. És önt? Ön szerint melyik kozmetikai kütyü a legfeleslegesebb a felsoroltak közül? Szavazzon!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek