OFFLINE

A pálcikalábú modellnek most a válla furcsa

2011. április 19., kedd 08:02

vic

Candice Swanepoel fürdőruha modellel legutóbb azért foglalkozott a sajtó, mert talán túlságosan vékony ahhoz, hogy példaképpé váljon a tinédzser lányok számára. Főleg pálcika lábait kifogásolták többen, ugyanakkor a karja mindig is ki volt gyúrva, na de ennyire?

A modellről megjelent legújabb fotókat elnézve, nehéz jóindulatúan azt mondani, hogy nem zavaró a vállszerkezet, amivel rendelkezik. Vagy tévednénk? A fotoshop csúszott meg egy kicsit, vagy esetleg túl sok úszásedzésre járt gyerekkorában? Persze az is lehet, hogy így szép, ahogy van.

A reklámfotón a Swanepoel egy push-up melltartót visel, ami „telt melleket, és tökéletes dekoltázst biztosít.” Váll kiugrasztásról nem szól a leírás. Meg kell hagyni, kissé bizarr a hölgy csontszerkezete, persze az is lehet, hogy a valószínűtlenül karcsú derekához képest tűnik csak annak, persze akkor is csak az egyik oldalon.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta