OFFLINE

Katy Perry felkelés után, majd profi fotókon

2011. április 18., hétfő 08:28

­­­

A Ghd kozmetikai vállalat bejelentette, hogy Katy Perry lesz a cég új arca szerte a világon. Az énekesnő az arcbőrét és a haját adja az új, korlátozott számban kapható termékcsalád, az Iconic Eras of Style reklámozásához, írja a Vogue.

A David LaChapelle tehetségét dicsérő kampányfotók is elkészültek már, amelyeken a stylist, a sminkes, a berendező, és a fotoshoppos munkatárs tehetsége még nyilvánvalóbbnak tűnik, ha felidézzük Perry azon fényképét, amit a férje egy álmos hajnalon készített róla.

Katy Perry ébredés után, smink nélkül (Fotó: Russell Brand)
Katy Perry ébredés után, smink nélkül (Fotó: Russell Brand)

Katy Perry természetesen „nagyon izgatott” az új feladat miatt, és mint ilyenkor szokás, megragadta az alkalmat, hogy a saját üzletét is reklámozza: sietett hozzátenni, már alig várja, hogy a California Dreams elnevezésű turnéján használhassa a Ghd termékeit, és így váljon „színpadképessé." Szerinte nagyon jól sikerült LaChapelle fotósorozata, és mi tagadás, az énekesnő valóban jól fest a képeken, amik a hollywoodi csillogás fénykorát idézik. De vannak a hippi stílusra és a nyolcvanas évekre emlékeztető felvételek is a sorozatban. Tagadhatatlan tény, hogy a Katy Perrynek jól sminkelhető arca van.

celeb

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta