OFFLINE

David Hasselhoff babakék cipőben adja az ívet

2011. április 18., hétfő 11:22

Az 58 éves David Hasselhoff valószínűleg vissza akar térni a régi sikereihez, de legalábbis szeretné, ha nem csak arról emlékezne rá az utókor, hogy tök részegen hamburgert majszolt a földről.

A színész becsajozott, egy 31 éves gyári munkással jár, és láthatóan nagyon boldog, mindenhova viszi az új szerzeményt, serényen fotóztatják magukat. Még az is lehet, hogy összeházasodnak.

A Baywatch és a Knight Rider sztárja egészen megfiatalodott barátnője mellett. A róluk készült legújabb képeken a londoni London Studioshoz érkeznek meg április 14-én.

A színész a képek alapján igyekezett a legmesszebb menni abban, hogy színben egymáshoz passzoló darabokat vegyen fel. Nem viccelt, egy babakék pólóhóz tökéletesen passzoló babakék cipőt vett, ami szépen keretezte az indigókék nadrághoz választott szintén indigókék bársonyzakót.

Önnek bejön a kék Hoff?

  • 301
    Igen!
  • 248
    Nem
  • 47
    Nem tudom

Az olyan finom apróságokról nem is beszélve, mint a krétanyom mintázat a nadrágon, vagy az, hogy Hasselhoff nem is akármilyen cipőbe ugrott bele, a bugyikék cipő egy hasított bőr, klasszikus makkos cipő, vitorlásokra illő fehér gumitalppal. A póló egy egyszerű Tommy Hilfiger a címkéje alapján.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta