David Hasselhoff babakék cipőben adja az ívet

Az 58 éves David Hasselhoff valószínűleg vissza akar térni a régi sikereihez, de legalábbis szeretné, ha nem csak arról emlékezne rá az utókor, hogy tök részegen hamburgert majszolt a földről.

A színész becsajozott, egy 31 éves gyári munkással jár, és láthatóan nagyon boldog, mindenhova viszi az új szerzeményt, serényen fotóztatják magukat. Még az is lehet, hogy összeházasodnak.

A Baywatch és a Knight Rider sztárja egészen megfiatalodott barátnője mellett. A róluk készült legújabb képeken a londoni London Studioshoz érkeznek meg április 14-én.

A színész a képek alapján igyekezett a legmesszebb menni abban, hogy színben egymáshoz passzoló darabokat vegyen fel. Nem viccelt, egy babakék pólóhóz tökéletesen passzoló babakék cipőt vett, ami szépen keretezte az indigókék nadrághoz választott szintén indigókék bársonyzakót.

Önnek bejön a kék Hoff?

Az olyan finom apróságokról nem is beszélve, mint a krétanyom mintázat a nadrágon, vagy az, hogy Hasselhoff nem is akármilyen cipőbe ugrott bele, a bugyikék cipő egy hasított bőr, klasszikus makkos cipő, vitorlásokra illő fehér gumitalppal. A póló egy egyszerű Tommy Hilfiger a címkéje alapján.

Oszd meg másokkal is!
Mustra