OFFLINE

Menő vagy ciki: agancs a nyakban

2011. április 17., vasárnap 09:04

Az agancsból készült gombokat már megszokhattuk, elsősorban vadászkabátokon, vagy hippiszerkókon szokás használni ezeket, de egy egész agancs a nyakban? Ez az őskor óta nem fordult elő.

Screen shot 2011-04-10 at 9.57.09 AM.png

A finom kis darabot az End of Centurynél lehet megvásárolni, finom kis 366 dollárért (kb. 68 ezer forintért). Ettől függetlenül senkit sem bíztatnék agancshulláskor a lelkes gyűjtögetésre, mert az a vadásztársaság tulajdona, nem szemét.

A darab kétségkívül hordhatatlan, legfeljebb, a közeljövőben talán bekövetkező Mad Max állapotokra érdemes bespájzolni egy tucatot.

2488 szavazat 1884 szavazat

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta