OFFLINE

Paris Hilton bokornak öltözve védi a természetet

2011. április 16., szombat 11:22

Az örökösnőt az YRB magazin öltöztette virágoskertnek, Hilton pedig nagy örömmel terjesztette közösségi oldalain az elkészült képeket. „Nézzétek az YRB Magazin Going Green kiadásának címlapját!” – áll Hilton Twitterén.  Hát nézzük...

Önnek hogy tetszik a virágos Hilton?

  • 240
    tetszik
  • 273
    nem tetszik

A zöldülés érdekében készült divatanyagban az örökösnőre rengeteg valódi virágot aggattak a magazin munkatársai: a hangsúlyos mélylila szemfestékét is a növényekhez igazították (nem Hiltonhoz, az biztos, ugyanis neki nem áll valami jól ez a sötét szín). A sötét tónusú kiegészítőkhöz pedig borzalmas szőke parókát kapott az amúgy is világos hajú örökösnő – ennek szerepe épp annyira homályos, mint az, miért pont Hiltont választotta a magazin a környezetvédő szám címlapjára. Önnek hogy tetszenek a képek? Szavazzon!

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta