OFFLINE

Jessica Alba minifrufruval a Vogue-ban

2011. április 13., szerda 12:02

A színésznőt a fekete rövid frufru és az erős smink a végzet asszonyává teszi, pedig rendszerint a szuperszexi szomszédlány-stílust képviseli.

A képek elfojtott szexualitást tükröznek, és a leginkább egy szkafanderre emlékeztető melltartó-válltömés kombináció nem is annyira sejtelmesen villan ki a párducmintás selyemruha alól.

jessica-alba

A sötét képek hátterében oldtimerek láthatók: a fotós azt az illúziót szeretné kelteni, hogy a sorozat egy régi, használaton kívüli garázsban készült.  A színésznőt testhezálló Lanvin, Prada és Dolce Gabbana ruhákba öltöztették, amelyeken nem látszik, hogy Alba terhes, pedig február elején twitterén jelentette be, hogy második gyerekével várandós. A húszas harmincas éveket idéző sorozatban az ékszereken és a nőiességen van a hangsúly.

Jessica Albáról Michelangelo di Battista készítette a képeket az olasz Vogue áprilisi számába.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta