OFFLINE

Dolce és Gabbana imádja Justin Biebert

2011. április 8., péntek 08:06

xposure 17022011 hh8 0110

A divattervezők bulit szerveznek a hétvégén az énekesnek, aki egyben a múzsájuk is – írja a Female First. Stefano Gabbana és Domenico Dolce Bieber milánói koncertje után szeretnék megköszönni neki, hogy régóta szereti a márkát, és egy éve majdnem minden bemutatón és díjátadón az ő öltönyeikben, kabátjaikban és csokornyakkendőikben jelenik meg.

"Justin testesíti meg a fiatal zenei tehetségek új generációját. Elkápráztat minket, milyen széles közönséghez ér el a zenéjével" – mondta Stefano Gabbana. "Imádjuk Justin zenéjét" – tette hozzá Domenico Dolce. "Az ő albumát hallgatjuk a szabadidőnkben, és hallgattuk akkor is, amikor felkészültünk a bemutatóra. Az új generációhoz tartozik, aki foglalkozik a divattal. Nagyon boldogok vagyunk, hogy mi öltöztetjük, és nagyon csodáljuk."

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta