OFFLINE

Anthony Kiedis felnyiratkozott

2011. április 7., csütörtök 11:04

Antony Kiedist szinte derékig érő hosszú hajjal ismerte meg a világ a kilencvenes évek legelején, és a Red Hot Chili Peppers énekesnének imázsához azóta is hozzátartozik a sötét lobonc. Annak ellenére, hogy Kiedis azért az elmúlt két évtizedben volt már szőke és rövid hajú is, legutoljára például 2007 tavaszán szabadult meg vállra omló tincseitől. Azóta a haja lassan, de biztosan nődögélt, és most négy év után Kiedis megint a tavasz beálltával döntött úgy, hogy megnyiratkozik.

Jól tette Anthony Kiedis, hogy megnyiratkozott?

 • 59
  Jól.
 • 80
  Jól, csak nem ilyenre kellett volna.
 • 98
  Inkább hagyta volna hosszúra.
 • 98
  Nem mindegy? De.

A hátul rockerhez képest egész drasztikusan felnyírt, elöl viszonylag hosszú új séró egy kicsit Rihanna néhány évvel ezelőtti frizurájára emlékeztet. Pontosabban: emlékeztetne, ha Kiedis nem tartotta volna meg hozzá a bajszát. Kattintson a galériára, mert több fotót is mutatunk benne mind a hajvágás előttről, mind azutánról! Anthony Kiedis 48 éves.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta