OFFLINE

Beyonce madárnak öltözött

2011. április 6., szerda 17:02

Tollhatású Roberto Cavalli kabátban kapták lencsevégre Beyoncét New Jerseyben, ahol új lemezének első klipjét forgatta. A kezeslábas, amit az énekesnő visel, a tervező 2011-es tavaszi kollekciójának a darabja, míg a madárjelmez már az őszi kollekciót dicséri.

Mostanában ritkán lehetett az énekesnőt látni, valószínűleg lefoglalja az otthonteremtés a leggazdagabb rapperrel, Jay-Zvel. Kevés fekete nőnek áll jól a szőke haj, de Beyonce mindenképpen kivételt képez. A kezeslábas is kevés embernek áll jól, de ha félméteres cipővel viseljük mint a Beyonce a képen, akkor talán mi is jól nézünk majd ki benne.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta