OFFLINE

Így nem lesz ráncos a két melle között

2011. április 5., kedd 07:30

mell

Íme a legújabb csodaszer, ami mint a csodaszerek általában nem a szépségéről híres, hanem valami teljesen másról:  a decollette melltartó  megakadályozza, hogy alvás közben ráncok alakuljanak ki a dekoltázsunkon.

Senki sem szereti látni reggel, mit okozott az éjszakai oldalt fekvés, ám ezzel az új találmánnyal állítólag megszabadulhatunk ettől a problémától. Az inverz melltartó mindössze 70 dollárba (körülbelül 13 ezer forintba) kerül, és a működése egyszerű: a középső, kifeszítő rész arra kényszeríti a melleket, hogy a helyükön maradjanak, így akadályozva a bőrt a hosszanti ráncok kialakításában.

A dobozon található leírás szerint egy nap után látszik a hatás, és négy, öt nap után hihetetlen eredményeket lehet elérni. Lehetséges, hogy tényleg hatásos, de vajon mit szól hozzá az, aki mellettünk fekszik? És vajon mennyire egészséges, hogy a melleink szabad útját gátoljuk egész éjszaka?

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta