OFFLINE

Kislányruhákat tervez felnőtteknek Lily Allen

2011. április 4., hétfő 07:44

Lily Allen és testvére Sarah Owen tavaly nyitották meg első üzletüket a londoni Convent Gardenben, ahol saját kollekciójukat árulják Lucy in Disguise névvel. Idén kora ősszel 18 új darabbal bővítik a kínálatukat. Allen múlt kedden azt nyilatkozta, hogy a terveit egy Lucy nevű lány inspirálta.

Lucy a fantázia szüleménye, és úgy kell őt elképzelni, hogy ő egy időutazó, aki egyben divattörült. Lily Allan arra bíztat minket, hogy együtt fedezzük fel a sok kort megjárt Lucy ruhásszekrényét.

Az új tervek is ebben a szellemben készültek. A kollekcióban túlnyomórészt egyberuhák vannak, erős kislányos és hetvenes évek beütéssel. A festékfoltos, hippi maxiruhák mellett a negyvenes éveket idéző otthonkát is találhatunk a tervek között.

Lily Allen kollekcióját elnézve, nyilvánvaló, hogy a mini idén tényleg nem divat.

Ön szerint időtálló lesz az énekesnő kollekciója?

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta