OFFLINE

Menő vagy ciki: Hello Kitty mintás Martens

2011. április 2., szombat 19:26

A világhírű bakancs és a világhírű rajzfilmfigura találkoztak: a híres brit Dr. Martens a Sanrio ötvenedik születésnapja alkalmából sanriós karakterekkel, azaz Hello Kittyvel és barátaival mintázta bakancsát. Április közepétől online is megvásárolható a rajzfilmfigurás bakancs, ezen kívül csak válogatva, pár országban lesz kapható a boltokban: a Benelux államokban, Franciaországban, Horvátországban, Hong Kongban, Szingapúrban, Ausztráliában és Új-Zélandon árusítják majd, 120-165 dollár körüli áron (20-30.000 Ft).

hk
8604 szavazat 6259 szavazat

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta