OFFLINE

Fergie egész arca átalakul egy új színű rúzstól

2011. március 29., kedd 11:12

Megint a plasztikai sebészet titkolásának vádjával vették elő Fergie-t, a Black Eyed Peas frontnőjét. Az énekesnő a múlt héten az American Idolban lépett fel (videó fent), aztán megtartotta 36. születésnapját, majd egy futóversenyen is részt vett (képek a galériában), és valamennyi szereplésére a közönség egyhangú reakciója az volt, hogy már megint megcsináltatott valamit az arcán.

Csakúgy, mint Madonnánál, a változást egyik hónapról a másikra viszonylag nehéz tetten érni, de az biztos, hogy az énekesnő már merőben máshogy néz ki, mint karrierje kezdetén. Kézenfekvő magyarázat lenne a plasztikai beavatkozás, hiszen a természetes öregedés másoknál valahogy mintha másmilyen eredményekkel járna.

Josh Duhamel azonban, Fergie szerető férje egy rádióműsorban védelmébe vette az asszonyt. Azt nyilatkozta Ryan Seacrest műsorvezetőnek a kritikákra reagálva, hogy szerinte a felesége csodálatosan néz ki, és nem érti, az emberek miért kezdenek el azonnal kombinálni. “Elképesztő. Elég, ha egy új színű rúzst használ, és rögtön beindulnak a pletykák. Pedig ő továbbra is ugyanolyan, ugyanaz a régi Fergie maradt… ott alszom mellette az ágyban minden éjjel. Nekem bejön.”

Akik nem hisznek Duhamelnek, azok rúzsszínváltás helyett egy újabb adag feltöltőinjekciót és botoxot sejtenek a háttérben. A galériában régi, egy éves és egészen friss képek segítenek követni Fergie egyre feljebb csúszó szemöldökét - lapozza végig, aztán döntse el, ön kinek hisz!

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta