OFFLINE

Rocky és Rambo ihlette divatmárkát indít Sylvester Stallone

2011. március 26., szombat 12:02

oscar250

Sylvester Stallone szerepeiben legnkább pólókat, katonai szerkókat és alsónadrágot hordott, kivételt talán egyedül az Oscar című film képezett, amiben egy régi vágású gengsztert alakít, régi vágású öltönyben. Érdekes módon mégsem Angelo Provolone, hanem Rocky és Rambo szerepe inspirálta az élete első kollekcióját, amelynek kialakításánál földijeivel, olasz szabókkal dolgozott.

Sly szerint a Rocky valójában egy szerelmi történet, a Rambo pedig a férfiak magányosságát mutatja be. A kollekciója ezért a lázadó és az úriember között fog lavírozni. A WWD hírportálnak elmesélte, hogy a Rambo 2 és 3 között kezdett érdeklődni a divat iránt, ugyanis akkoriban rengeteget fogyott, és ki kellett cserélnie a ruhatárát. Ekkor ismerte meg a tervezői ruhák világát, ami érthető módon nagyon megtetszett neki.

sylvester stallone rocky

Bár Sly 1946-os születésű, és viccesen meg is jegyezte, hogy ez a divat dolog előbb is eszébe juthatott volna, a ruháinak célközönsége a 25 és 40 között férfiak lesznek. A 30 éve népszerű színész azt állítja, hogy már sokan megkeresték, köztük a Hugo Boss is, hogy használhassák a nevét termékeik népszerűsítése érdekében, de ő ezt mindig visszautasította. „Úgy éreztem, pénzéhesnek tűnnék ettől a lépéstől.”

07

„Stallone a jó fiú. Kiáll az értékek mellett, és férfias. Ő már része a kultúránknak, egy legenda. Úgy tud klasszikusan elegáns lenni, hogy közben rendkívül eredeti és laza” – nyilatkozta Michael Henry, Stallone üzlettársa.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta