Rocky és Rambo ihlette divatmárkát indít Sylvester Stallone

oscar250

Sylvester Stallone szerepeiben legnkább pólókat, katonai szerkókat és alsónadrágot hordott, kivételt talán egyedül az Oscar című film képezett, amiben egy régi vágású gengsztert alakít, régi vágású öltönyben. Érdekes módon mégsem Angelo Provolone, hanem Rocky és Rambo szerepe inspirálta az élete első kollekcióját, amelynek kialakításánál földijeivel, olasz szabókkal dolgozott.

Sly szerint a Rocky valójában egy szerelmi történet, a Rambo pedig a férfiak magányosságát mutatja be. A kollekciója ezért a lázadó és az úriember között fog lavírozni. A WWD hírportálnak elmesélte, hogy a Rambo 2 és 3 között kezdett érdeklődni a divat iránt, ugyanis akkoriban rengeteget fogyott, és ki kellett cserélnie a ruhatárát. Ekkor ismerte meg a tervezői ruhák világát, ami érthető módon nagyon megtetszett neki.

sylvester stallone rocky

Bár Sly 1946-os születésű, és viccesen meg is jegyezte, hogy ez a divat dolog előbb is eszébe juthatott volna, a ruháinak célközönsége a 25 és 40 között férfiak lesznek. A 30 éve népszerű színész azt állítja, hogy már sokan megkeresték, köztük a Hugo Boss is, hogy használhassák a nevét termékeik népszerűsítése érdekében, de ő ezt mindig visszautasította. „Úgy éreztem, pénzéhesnek tűnnék ettől a lépéstől.”

07

„Stallone a jó fiú. Kiáll az értékek mellett, és férfias. Ő már része a kultúránknak, egy legenda. Úgy tud klasszikusan elegáns lenni, hogy közben rendkívül eredeti és laza” – nyilatkozta Michael Henry, Stallone üzlettársa.

Oszd meg másokkal is!
Mustra