OFFLINE

Vízre érzékeny fürdőruha

2011. március 24., csütörtök 14:07

108516 bk l

Az alábbi karcsúsító Hervé Léger fürdőruha tényleg gyönyörű, és potom 200 ezer forintba kerül.

Ám karcsúsítás ide vagy oda, akiknek nem kockás a hasa, inkább ne viseljék a köldöknél rombusz alakban kivágott fürdőruhát. Az hagyján, hogy nagy valószínűséggel csak az igen speciális mellel rendelkező nőknek maradnak bent az emlői a dresszben, a ruhát, a használati utasítás szerint, nem érheti víz. Sokan most azt gondolhatják magunkban, hogy hát ez a fürdőruha nem az év vétele, és igazuk is van.

A fürdőruha leírásában az olvasható, hogy "ne viselje vízben".
A fürdőruha leírásában az olvasható, hogy "ne viselje vízben".
108516 fr l

A terméket árusító Net-a-porter.com azt tanácsolja potenciális vásárlóinak, hogy a lila és narancssárga színben pompázó, kis jóindulattal fürdőruhának nevezett dresszt medence parti ejtőzésre viseljék, és óvva intenek attól, hogy a vizes legyen. A hátul cipzáras ruha viselése közben érdekes csíkokat is szerezhetünk magunknak, miközben a lubickoló barátainkat figyeljük. Hülyének is megéri.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta