OFFLINE

Halovány fekete és kreol fehér lányok az Estée Laudernél

2011. március 23., szerda 11:30

Három különböző rasszú modell szerepel a legújabb Estée Lauder reklámban, a nagy múltú szépészeti vállalat ugyanis állandó modellkört alakít ki.

mod451

A különféle népek egyenrangú kezelésének célja nemes, de ahogy a lenti képen a három modell arcképét láthatjuk, olyan extra nagy diverzitást nem vállal be az Estée Lauder.

A portrén kívül egy hosszabb divatanyag is megjelent a spanyol Vogue áprilisi számában, a képsorozatok modelljei arra hivatottak, hogy tükrözzék a világ négy embertípusát: az északi és a déli kaukázusi típust, a feketét és az ázsiait. Azt csak kisebb jóindulattal lehet állítani, hogy ez sikerül is nekik. A probléma például az, hogy a közeli képen, az európai és dél-amerikai szépség arca ugyanolyan színű. Éljen az egyenlőség, meg minden, de azért ne nagyon különbözzünk egymástól, sugallja az Estée Lauder. Ha jobban belegondolunk, Joan Smallsnál bőven akad feketébb szépség, de úgy látszik, az már nem fért volna bele a kampányba.

joan-smalls

„Számomra Estée Lauder képviseli az igazi szépséget. Az összes etnikumot és korosztályt megszólítja. Az a tervem, hogy önbizalmat fogok közvetíteni, hogy a nők fogadják el magukat olyannak amilyenek. Nagyon várom már, hogy gyönyörű képek készítsünk és erőt adjak a nőknek” – osztotta meg Joan Smalls a Modeliniával.

Az elmúlt évben Canstance Jablonskival, Liu Wennel, és Joan Smallsal írták alá a szerződést, akik Hilary Rhodához, Elizabeth Hurleyhez és Carolyn Murphyhez csatlakoztak. A Puerto Rico-i Smalls, aki leginkább Givenchy bemutatókon szokott szerepelni, decemberben szerződött a Lauderhez.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta