Lauryn Hill lánya szépségéből szeretne megélni

Lauryn Hill, a Fugees egykori énekesnője, és Bob Marley fiával közös 12 éves lánya, Selah Marley modellkarrierbe kezdett. „Egy hotelben voltam az apukámmal, viccelődtem meg minden, és azt mondtam, hogy 'figyu apu, modell szeretnék lenni.' Nem tudom miért, olyan vicces dolog a kamera előtt lenni.” A terve egész egyszerűen valóra vált, mivel már le is szerződött pár bemutatóra a Macy'shoz. Miután elhatározta, hogy modell lesz, egy családi baráttal találkozott, aki persze azonnal munkát ajánlott neki. 12 évesen szépen ellavírozgat az új szakmájában, alkalmi felkérésekkel.

Selah Marley
Selah Marley

Bár Lauryn Hill már tíz éve visszavonult a zenéléstől, hogy a családjának éljen, és most elkísérte gyerekét, Selah Marley-t a TeenVougue interjúra, ahol a fiatal Marley az édesanyja és a nagyapja zenéjéről azt nyilatkozta, hogy „igazi zene.”

Állítólag amikor beléptek a brooklyni kávéház ajtaján, a vendégeknek leesett az álluk, mert nem egy, hanem két Lauryn Hillt láttak egyszerre. „Én nem látom a hasonlóságot, de az egész világ látja” – jegyezte meg az anya szerényen. Hill büszke a lánya próbálkozásaira, de valószínűleg nem így tervezte, mert öt gyerekét Hollywoodtól távol, New Jersey zöldövezetében nevelte fel. „A hollywoodi dadáktól messze neveltem fel őket, és egyáltalán nem szeretném, ha a gyerekeim részesei lennének annak a világnak."

Amúgy a kis Marley élete olyan, mint egy átlagos amerikai gyereké, és a szekrényének tartalma is hasonló „Mindig változtatom a stílusom, ami néha szakadt, néha sikkes.” A feltörekvő modell, ha nem a divattal foglalkozik, akkor Justin Biebert hallgat és ő is, mint sok kiskamasz a legtöbb időt a Facbookon tölti. „Egyszerűen függővé tesz” – osztotta meg a TeenVogue újságírójával.

Ezenkívül sokat birkózik a bátyaival. „Ha háborúba mennék és visszajönnék hogy beszédet mondjak, azt mondanám, hogy a bátyáimmal való verekedések során több sérülést szereztem, mint a háborúban” – meséli nevetve. Édesanyja az interjú során megjegyezte, hogy lánya a rengeteg különórá és a modelkedés ellenére is kitűnő tanuló.

Arra kérdésre, hogy miért nem a zenét választotta hivatásául, egész értelmes választ adott: „sokan mondják, hogy az édesanyámat és a nagyapámat kéne követnem, de túl nagy lenne rajtam a nyomás. Nem kockáztathatom meg, hogy megbukom, és szégyent hozok a nevemre.” De azért hozzátette, hogy egyszer megkérte az anyukáját, intézzen el neki egy Sony szerződést. De az Lauryn Hill azt válaszolta, hogy először szeretné hallani a zenéjét, és utána beszéljenek róla.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek