OFFLINE

Rihanna átlátszó ruhában pózolt

2011. március 17., csütörtök 09:34 |

Ezúttal a híres Annie Leibovitz kapta lencsevégre az énekesnőt az amerikai Vogue-nak. A Nivea kampány félmeztelen fotója után elkészült a legújabb Rihanna sorozat, ám a képek ezúttal sokkal visszafogottabbak, mint azt tőle megszokhattuk.

vouge

Az első képen az énekesnő Donna Karan fürdőruhájában pózol. A kék dresszt amúgy éjszakai fürdőzéshez ajánlja a tervezőnő. De a legszexibb kétségtelenül az a kép, ahol piros pántos felsőben próbál Rihanna hidat csinálni, a hátrabicsakló mell ugyanis mindig esztétikus látvány. Sajnos a harmadik képen a nyakán lévő tetoválás inkább kosznak tűnik, de nézzük ezt el a világhírű fotósnak. A címlapon azért biztos ami biztos, áttetsző, virágos csipke ruhát visel az énekesnő, akit kerekded idomai miatt nem merték szemből fotózni, így igencsak ki van tekeredve.

Rihanna egy hónappal ezelőtt már bejelentette a Twitterén, hogy nagyon izgatott a Vogue fotózás miatt. „Épp most fixáltam az első, amerikai Vogue címlapfotózásomat Annie Leiblovitzcal" - írta egy szerdai napon.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta