Rihanna átlátszó ruhában pózolt

Ezúttal a híres Annie Leibovitz kapta lencsevégre az énekesnőt az amerikai Vogue-nak. A Nivea kampány félmeztelen fotója után elkészült a legújabb Rihanna sorozat, ám a képek ezúttal sokkal visszafogottabbak, mint azt tőle megszokhattuk.

vouge

Az első képen az énekesnő Donna Karan fürdőruhájában pózol. A kék dresszt amúgy éjszakai fürdőzéshez ajánlja a tervezőnő. De a legszexibb kétségtelenül az a kép, ahol piros pántos felsőben próbál Rihanna hidat csinálni, a hátrabicsakló mell ugyanis mindig esztétikus látvány. Sajnos a harmadik képen a nyakán lévő tetoválás inkább kosznak tűnik, de nézzük ezt el a világhírű fotósnak. A címlapon azért biztos ami biztos, áttetsző, virágos csipke ruhát visel az énekesnő, akit kerekded idomai miatt nem merték szemből fotózni, így igencsak ki van tekeredve.

Rihanna egy hónappal ezelőtt már bejelentette a Twitterén, hogy nagyon izgatott a Vogue fotózás miatt. „Épp most fixáltam az első, amerikai Vogue címlapfotózásomat Annie Leiblovitzcal" - írta egy szerdai napon.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek