OFFLINE

Szadomazo-cipők McQeeentől konyhásnőknek

2011. március 15., kedd 09:44

Elégedettek lehetnek az Alexander McQueen-rajongók, mert a tervező több mint egy évvel ezelőtti öngyilkossága óta Sarah Burton remekül viszi tovább a renitens brit tervező által elindított szellemiséget. A párizsi divathéten bemutatott legutóbbi, kissé monokrómra sikerült kollekciótól az embernek a szava is elakad, és mint annyiszor, most is a cipők ütnek a legnagyobbat az Alexander McQueen-kollekcióban. A szokásos szadomazoelemeket ezúttal a kommunista menzák konyhásnénijeinek cipőfazonjával háziasították a fent látható eredménnyel. Egy másik remekmű alább látható. Nézze meg jól a képet, a Nagykörúton nem fog egyhamar szembejönni egy ilyen!

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta