OFFLINE

Menő vagy ciki: szőrös napszemüveg

2011. március 10., csütörtök 16:15

Alexander Wang szőrszárú szemüvege
Alexander Wang szőrszárú szemüvege

A mű- és eredeti szőrme nagy divat lesz 2011 telén is, olyannyira, hogy már bármire kerülhet szőr: kabátujjra, mellényre, pólóra, sőt, Alexander Wangnál még a napszemüvegek sem úszták meg bunda nélkül.

Wang bemutatóján a modellek a szürke-fekete télikabátok mellé szőrös pántos szemüvegeket kaptak, melyek elölről leginkább úgy néznek ki, mintha fülvédő lenne rajtuk –a szemüveg mellett–, oldalról pedig úgy, mint egy átlagos szőrös fejpánt. Bevállalós kiegészítő, otthon is simán elkészíthető (bármelyik napszemüvegünk szárára erősíthetünk műszőrmecsíkot), csak az a kérdés, el akarja-e valaki készíteni magának. Ön szerint a szőrös szemüveg menő, vagy inkább ciki?

2:25-nél és 2:40-nél is jól megfigyelhető a szőrös szemüveg.

4064 szavazat 3469 szavazat

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta