OFFLINE

Menő vagy ciki: a tetkómintás tűsarkú

2011. március 9., szerda 13:49 |

Virágos harisnyát kerestem. A városban nem lehet kapni, mert nem csipkés, vagy fekete, vagy sötét kellene, hanem cuki színes virágos, abból sem hippis, hanem hordható, szexi.

Maradtak a webshopok és véletlenül az Ebay ahol először nem értettem, mire fel ez a rengeteg használt harisnya, hát hülyék ezek, ennyiért, sose vennék fel használt harisnyát. Pár perccel később felfogtam, hogy egy teljesen más piacra tévedtem, és még mindig olyan keveset tudok az életről, pláne a szokatlan szexuális orientációkról. Sose hallottam még a levetett harisnyákra gerjedő népekről, pedig láthatólag léteznek, és fizetőképesek és az Ebay-re járnak vásárolni.

Kisvirágok nyomán végül eljutottam az eszményi cipőkhöz, egy pár tűsarkú rajzolt rózsákkal, koponyákkal, az Iron Fisttől. 45 USD (körülbelül 8800 forint), nem dráma, és kell. Ugye, mennyire menő, bár azóta valaki már lefikázta, miszerint ilyesmitől tisztességes férfiembernek bizony lekonyul, másnak pedig az elöl kilógó lábujjakkal van baja.

yhst-54299759066049 2147 654426240

Jó lesz a virágos harisnyákhoz is, naná.

De most akkor menő, vagy ciki szegény libidógyilkosnak bélyegzett cipő?

1943 szavazat 2709 szavazat

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta