Britney megint visszatért és szajha

Pár hete röppent fel a pletyka, hogy Mario Testino Britney Spearsről fotósorozatot készít, amely azt énekesnő új albuma, a Femme Fatale reklámanyagához kell. De mint kiderült mindenki tévedett, mert Spearst a V magazin címlapjára örökítette meg a híres fotós.

Klikk a V Magazine címlapsztorijához!
Klikk a V Magazine címlapsztorijához!

Britney a képekről szerényen a következőket nyilatkozta: „A szajha visszatért, és jobb, mint valaha!” A fotókat itt tekinthetik meg.

Igaz a fenti linken látható borítóképek kissé szemcsések és mindegyik kép egyszínű, de ettől árasztanak igazi tavaszias hangulatot. Nem kérdés, hogy Spears jól néz ki a képeken. Mindig rendesen össze tudta kapni magát.

bs450

A most boldog párkapcsolatban élő Britney Spears a fotósorozat mellett óriásplakátokon is hirdeti már az új lemezét. A fotókon nagyon helyesen kihangsúlyozza legerősebb adottságait, a lábait. Az egész reklámfotó füllesztően szexi, nem úgy mint új videoklipje. Az új lemez eladásait növelendő majd biztos beindul az úthenger, de kezdetnek ezek a fotók is ígéretesek.

A V magazin a képek mellé interjút is készített az énekesnővel, aki elmondja, hogy szereti a Black Eyed Peast, imád főzni a fiainak, és a sok kudarca révén megtanulta, hogy mindig fel kell tudni állni.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek