OFFLINE

Tom Ford titokban tartja saját divatbemutatóját

2011. február 28., hétfő 16:46

tk3s bm pressroom jkl01912 13 (1)

A napokban mutatta be a 2011-es őszi/téli kollekcióját a Gucci divatbirodalom egykori főtervezője, Tom Ford, ám májusig, a magazin-megjelenésekig senki sem láthat, hallhat semmit a kreációkról - számolt be a hírről a Fashionista.com. A tökéletes hírzárlat érdekében Ford minden, a bemutatóra meghívott vendégével titoktartási nyilatkozatot íratott alá, amely értelmében nem mondhatnak és nem írhatnak semmit a kollekcióról. Bár általában az őszi/téli kínálat már június végén-július elején az üzletekbe kerül, a divattervező-filmrendezőé májusban még csak a magazinokban lesz megtekinthető. Ford a kritikusokat sem kedveli, nem is hívta meg őket az eseményre, ott volt viszont Beyonce, Julianne Moore, Lauren Hutton és Daphne Guinness is - ők vonultak végig a kifutón a divattervező ruháiban.

Tom Ford előző kollekcióját ezen a celebektől zsúfolt videón lehet például megtekinteni.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta