OFFLINE

Steiner Kristóf megpróbált bajuszt növeszteni

2011. február 28., hétfő 09:47

Steiner Kristóf
Steiner Kristóf

"10 napja próbálok bajuszt növeszteni, hogy a vasárnapi "Golden Age of Hollywood" partinkon Rhett Butler lehessek (az Elfújta a szélből), de még mindig csak itt tartok" - kommentálta a fenti fotót Steiner Kristóf a Facebookon. A bajusz nemcsak Hollywood aranykorában volt divat, hanem mostanság is divatozik vele hol Brad Pitt, hol James Franco. Az újdonsült zenetévé-főszerkesztő azonban, úgy tűnik, belátja, hogy egyerőle nem sikerül lepipálnia Hollywood legegzotikusabb arcszőrzeteit: "így legfeljebb Spike lehetek a Scooby-Doo-ból" - állapította meg magáról Steiner.

Christian Bale példát mutat friss Oscarral a kezében
Christian Bale példát mutat friss Oscarral a kezében

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta