OFFLINE

Natalie Portman szolidan érzéki az új Dior-reklámban

2011. február 27., vasárnap 08:54

natalie-portman-dior-e1298506425753

A manapság egyik legfoglalkoztatottabb színésznő Natalie Portman megint odatette magát. Most éppen egy Dior reklám miatt érdemes beszélni róla. Az első gyerekével várandós Portman nemrég jelentette be az eljegyzését a Fekete Hattyú koreográfusával Benjamin Millepieddel és könnyen lehet, hogy a balettfilmben nyújtott alakításáért Oscar-díjat is kap.

A Miss Dior Charie reklám Sofia Coppola rendezésében most, hogy francia pasija van, különösen jól áll neki. A filmszerű reklám sokkal szolidabb lett, mint az várható volt, ugyanis a termék plakátján nem visel mást, mint egy fekete, franciás masnit a hajában.

Coppola, többek között az Elveszett jelentés és Marie Antoinette rendezője, rendesen kihasználta a köztudott tényt, hogy a hollywoodi sztár egy francia férfiba szerelmes. A film zenéje az ezerszer feldolgozott, eredetileg Gainsbourg dal, a Je t'aime,...moi non plus, és Portman szerelmét alakító férfi színész is erősen emlékeztet Benjamin Millepiedre. A filmben természetesen franciaablakok vannak a tipikus párizsi lakásban, és nem hiányozhatott a kis fekete ruha sem.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta