OFFLINE

Depeche Mode feldolgozás lesz az új Gucci reklámban is

2011. február 26., szombat 14:14 |

Az új Gucci reklámban is Depeche Mode feldolgzás fog szólni. A Strangelove című számot a Bat for Lashes dolgozta fel, ami, úgy látszik, jó választás volt. Natasha Khan azaz Bat for Lashes két éve tűnt fel a brit könnyűzene egén, de az utóbbi időben nem sokat lehetetett hallani felőle.

A Gucci Guilty kampány a Gucci Guilty for her augusztusi reklámhadjáratát követi. A Guilty for herben amúgy Marilyn Manson exnője, Evan Rachel Wood és szőrős mellkasú Chris Evans szerepel. A női parfüm reklámban szintén a Strangelove egyik feldolgozása kíséri (nyilván az "I give in to sin / because you have to make this life liveable" sorok miatt) az autójában száguldó Woodot; akkor a Friendly Fire zenekar volt a szerencsés kiválasztott. A filmet Frank Miller rendezte, akit a Sin City alkotójaként is jegyzenek.

A Strangelove a Depeche Mode 1987-es Music for the Masses című albumán jelent meg.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta