OFFLINE

Menő vagy ciki az anyatejfagyi?

2011. február 25., péntek 14:45

Baby Gaga a londoni Icecreamists fagyizó új, anyatejből készülő fagyikülönlegességének a neve. Igen, jól olvasták. Lady Gagáról nevezék el, és igen, jól olvasták, anyatejből készül. A képekhez tartozó leírás szerint egy 35 éves leedsi anyuka, Victoria Hiley jelentekezett a cég hirdetésére, amiben anyatejet kerestek. Összesen nagyjából kilenc deci anyatejet adott a cégnek, de amióta ő felajánlotta szolgálatait, újabb anyák is jelentkeztek az Icecreamistsnél, így folyamatosnak tekinthető a cég anyatejellátása.

Az anyák három deci anyatejért 15 fontot, kb. 4800 forintot kapnak, miközben tejet adnak, folyamatos orvosi felügyelet alatt állnak, mint a véradók esetében szokott lenni. Az anyatejből készült fagyiból egy adag 14 fontba, kb. 4500 forintba kerül, de azt nem pontosították, hogy mekkora adagokról van szó. Ön enne ilyet?

2263 szavazat 2508 szavazat

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta