OFFLINE

Justin Bieber jótékony célokra ajánlotta fel levágott haját

2011. február 23., szerda 08:25

Hatalmas brékingről számolt be a TMZ: Justin Bieber levágatta a haját. Mivel már korábban az a hír is bejárta a világsajtót, amikor a fiatal énekes nagy valószínűséggel csak egyik oldalról a másikra fésülte a frizuráját, ez a mostani látványos vágás futótűzként terjedt végig. Bieber megszólalt a TMZ Live című műsorában, ahol azt mondta, váltásra volt szüksége, azért vágatta le a haját. A frizuráról itt talál pár képet.

"Igen, igaz... Volt egy kis hajvágásom... az összes levágott hajat felajánljuk jótékony célokra. Hamarosan jönnek a részletek" - írta Bieber Twitteren. A TMZ már be is jelentkezett a jótákonysági akcióra. Azt írják, ha ők szerzik meg Bieber haját, akkor a felajánlott összeggel valamilyen állatokat segítő alapítványt támogatnának.

Nézze meg Bieber frizuráit képekben! Az új frizurát kb. 01:00-tól láthatja:

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta