OFFLINE

Lady Gaga parfümjének olyan illata van, mint egy luxusprostinak

2011. február 22., kedd 18:11

Lady Gaga korábban azt mondta, hamarosan megjelenő parfümje vér- és ondóillatú lesz, de az aktuális hírek szerint a vér és az ondó csak alapanyagai voltak a parfümnek, amely valójában olyan illatú, mint egy luxusprosti.

bei lady gaga 708911ar

"A parfümnek olyan illata van, mint egy drága kurvának. A készítés során azt akartam, hogy molekuláris szinten legyen benne vér és ondó. Nem lesz ondó- vagy vérillata, de ott vannak ezek az anyagok. Olyan érzés, mintha szex után lennél, a vér meg olyan ősi dolog" - mondta Gaga az ausztrál 2DayFM rádió műsorában.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta