Magyar siker a nemzetközi arcfestő-magazinban

Egy magyar művész, Murányi Orsolya alkotása szerepel majd az Illusion című nemzetközi arc- és testfestési magazin következő számának címlapján. Galériánkban megtekintheti Murányi néhány munkáját, köztük a megjelenés előtt álló Illusion-szám címlapját is. Alább pedig Murányi nyilatkozata olvasható arról, milyen pálya vezetett el eddig a sikerig. Gratulálunk neki!

"Az Illusion magazin egy angol kiadású nemzetközi testfestő magazin, amely évente háromszor jelenik meg. Színvonalas cikkeivel és fotósorozataival méltán az első számú azon arc, és testfestők számára, akik inspirációt és megújulást keresnek művészetükben. Minden kiadás leghosszabb - 4 oldalas - riportját és portfólióbemutatóját az adott hónap „cover artist”-ja teszi ki. A Cover artistok általában világbajnokságok élmezőnyéből kerülnek ki, vagy olyan művészek, akik valamely módon tudnak tudnak újat felmutatni.

Jómagam az „olvasóink festették” rovatba küldtem be 3 képet a portfóliómból. A képküldésből levélváltás lett a szerkesztővel, aki további képeket kért tőlem. Pár napra rá már nemcsak képeket akartak, hanem egy hosszas interjút is. Így lettem az egyszerű olvasóból az első magyar festő, aki címlapra került. Számomra azért is nagy öröm és visszaigazolás a munkámmal kapcsolatban, mert mindig is a maximális minőségre törekedtem, legyen szó bármilyen egyszerű kis arcfestésről. Számomra a történet üzenete az, hogy érdemes jónak lenni abban amit csinálsz, bármilyen tevékenység is legyen az! Az újság márciusban jelenik meg, már izgatottan várjuk."

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek