OFFLINE

Sofia Vergara torna nélkül tartja remek alakját

2011. február 18., péntek 08:35 |

bei globes 743788at

Sofia Vergara utál tornázni, de tisztában van vele, ahogy öregszik, kénytelen lesz keményebben megdolgozni az alakjáért. Táncolni jobban szeret, mint tornázni, így ha teheti, latin táncra megy a 38 éves színésznő, hogy formában maradjon. „Mennyire utálok tornázni! De tisztában vagyok vele, hogy az én koromban már mozogni kell, hogy megőrizzem az alakom” – osztotta meg nézeteit a FemaleFirst hírportállal.

A színésznő elmesélte, hogy az iskolában sokat csúfolták az alakja miatt, és még arra is gondolt, hogy levágatja a melleit, hogy arányosabb legyen. Így nyilatkozott a Shape magazinnak gyerekkori élményeiről: „Palillonak hívtak, amit fogpiszkálót jelent spanyolul. De aztán hirtelen ilyen hatalmasra nőttek a melleim. Szörnyű volt! Mindig azt mondtam az anyámnak, hogy le fogom vágatni őket amint 18 éves leszek.” Ezt a fogadalmát természetesen később nem tartotta be.

A színésznőnek a mellei megint beszédtémává váltak, ugyanis egyes kritikusok szerint lekicsinyítették formás idomait a legújabb diétás pepsi reklámhoz. Bár a képen Vergara teste egyáltalán nem látszik, és az egyik mellének is csak az egy nyolcada, a felháborodás már végig söpört a nők jogait védő fórumokon. Amúgy a kolumbiai modell pont egy pepsi reklámban tűnt fel pályája elején. A nyolcvanas éveket időző vidám reklámban Vergara melle és a gravitáció kapja a legnagyobb szerepet.

pepsi

Vergara úgy érzi a szemei a legszebbek, ezért szereti kihangsúlyozni őket. „A férfiak szerint biztosan a melleim a legfigyelemreméltóbb testrészeim, de én a szemeit szeretem a legjobban. Természetes macskaszemem van, szeretek vele játszani.”

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta