Sofia Vergara torna nélkül tartja remek alakját

bei globes 743788at

Sofia Vergara utál tornázni, de tisztában van vele, ahogy öregszik, kénytelen lesz keményebben megdolgozni az alakjáért. Táncolni jobban szeret, mint tornázni, így ha teheti, latin táncra megy a 38 éves színésznő, hogy formában maradjon. „Mennyire utálok tornázni! De tisztában vagyok vele, hogy az én koromban már mozogni kell, hogy megőrizzem az alakom” – osztotta meg nézeteit a FemaleFirst hírportállal.

A színésznő elmesélte, hogy az iskolában sokat csúfolták az alakja miatt, és még arra is gondolt, hogy levágatja a melleit, hogy arányosabb legyen. Így nyilatkozott a Shape magazinnak gyerekkori élményeiről: „Palillonak hívtak, amit fogpiszkálót jelent spanyolul. De aztán hirtelen ilyen hatalmasra nőttek a melleim. Szörnyű volt! Mindig azt mondtam az anyámnak, hogy le fogom vágatni őket amint 18 éves leszek.” Ezt a fogadalmát természetesen később nem tartotta be.

A színésznőnek a mellei megint beszédtémává váltak, ugyanis egyes kritikusok szerint lekicsinyítették formás idomait a legújabb diétás pepsi reklámhoz. Bár a képen Vergara teste egyáltalán nem látszik, és az egyik mellének is csak az egy nyolcada, a felháborodás már végig söpört a nők jogait védő fórumokon. Amúgy a kolumbiai modell pont egy pepsi reklámban tűnt fel pályája elején. A nyolcvanas éveket időző vidám reklámban Vergara melle és a gravitáció kapja a legnagyobb szerepet.

pepsi

Vergara úgy érzi a szemei a legszebbek, ezért szereti kihangsúlyozni őket. „A férfiak szerint biztosan a melleim a legfigyelemreméltóbb testrészeim, de én a szemeit szeretem a legjobban. Természetes macskaszemem van, szeretek vele játszani.”

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek