Justin Bieber fogszabályzóban a vörös szőnyegen

Justin Bieber a filmpremieren
Justin Bieber a filmpremieren

Ezen a héten a csapból is Justin Bieber folyik. Egyrészt újra lábra kaptak a pletykák Selena Gomezzel, másrészt a Glee című musicalsorozat Amerikában kedden bemutatott részét is szinte teljes egészében Biebernek szentelték (eddig olyan sztárok részesültek ebben a megtiszteltetésben, mint Madonna, Lady Gaga, illetve Britney Spears).

A fenti fotó egy részlete
A fenti fotó egy részlete

És persze folynak tovább a 16 éves énekes Never Say Never című filmjének bemutatói, a Leona Lewis szájas topjáról elhíresült esemény után most szerda este például Londonban volt az ünnepélyes premier. Annyira ünnepélyes volt ez a premier méghozzá, hogy Bieber csokornyakkendőben jelent meg rajta, amihez viszont átlátszó fogszabályzót vett.

Nem véletlenül láthatatlan a neve
Nem véletlenül láthatatlan a neve

Ezt az újabb típusú, Invisalign nevű fogsorkiegyenesítőt, ami a nevéhez méltóan gyakorlatilag láthatatlan, az alábbi videó tanúsága szerint Bieber már hónapok óta használja, de vörös szőnyeges eseményre eddig még nem ment benne - vagy legalábbis eddig senkinek nem tűnt fel, hogy benn lett volna a fogszabályzója. Az átlátszó műanyagból készült sínt a fogsorra kell rápattintani, Bieber szerint egy kicsit fáj, és selypít tőle az ember, de vitathatatlanul esztétikusabb, mint a fémből készült fogszabályzók.

Oszd meg másokkal is!
Mustra