OFFLINE

Justin Bieber fogszabályzóban a vörös szőnyegen

2011. február 17., csütörtök 09:52

Justin Bieber a filmpremieren
Justin Bieber a filmpremieren

Ezen a héten a csapból is Justin Bieber folyik. Egyrészt újra lábra kaptak a pletykák Selena Gomezzel, másrészt a Glee című musicalsorozat Amerikában kedden bemutatott részét is szinte teljes egészében Biebernek szentelték (eddig olyan sztárok részesültek ebben a megtiszteltetésben, mint Madonna, Lady Gaga, illetve Britney Spears).

A fenti fotó egy részlete
A fenti fotó egy részlete

És persze folynak tovább a 16 éves énekes Never Say Never című filmjének bemutatói, a Leona Lewis szájas topjáról elhíresült esemény után most szerda este például Londonban volt az ünnepélyes premier. Annyira ünnepélyes volt ez a premier méghozzá, hogy Bieber csokornyakkendőben jelent meg rajta, amihez viszont átlátszó fogszabályzót vett.

Nem véletlenül láthatatlan a neve
Nem véletlenül láthatatlan a neve

Ezt az újabb típusú, Invisalign nevű fogsorkiegyenesítőt, ami a nevéhez méltóan gyakorlatilag láthatatlan, az alábbi videó tanúsága szerint Bieber már hónapok óta használja, de vörös szőnyeges eseményre eddig még nem ment benne - vagy legalábbis eddig senkinek nem tűnt fel, hogy benn lett volna a fogszabályzója. Az átlátszó műanyagból készült sínt a fogsorra kell rápattintani, Bieber szerint egy kicsit fáj, és selypít tőle az ember, de vitathatatlanul esztétikusabb, mint a fémből készült fogszabályzók.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta