OFFLINE

Rihanna virágágyásnak, Jessie J szexi boszinak öltözött a Brit Awards kedvéért

2011. február 16., szerda 16:59 |

Kedden, azaz február tizenötödikén rendezték meg a Brit Awards zenei díjátadó gálát a londoni O2 Arénában. Akárcsak más hasonló gála esetében, most is bőven akadtak vendégek, akiknek a ruhájából egy remek galériát lehet összeállítani. Rihanna a rendezvényen  természetesen a tőle megszokott módon kicsit merészebb göncben lépett fel, de a bevonuláskor és a sajtószobában viszonylag sok anyag fedte a testét. Míg a korábbi eseményeken hanyagolta az élénk színeket, most 180 fokos fordulatot vett rikító színű anyagokból készült Christian Dior-ruhájával. Amikor pedig a legjobb nemzetközi női előadónak járó díjat vette át, az élénk vagányságot egy leheletnyit giccsbe hajló romantikára cserélte, és egy virágokkal díszített Oscar de la Renta-ruhában vonult fel a színpadra.

Rihanna első ruhájának színkavalkádját idéző összeállításban jelent meg a vörösszőnyegen a fent látható Eliza Doolittle. A 22 éves énekesnő és dalszerző ruháját egyébként Mark Fast tervezte.

Lisa Snowdon, George Clooney volt barátnője szintén szereti a vidám színeket. Legalábbis kedden úgy tűnt, hogy nem szívesen olvad bele a környezetébe, az élénk árnyalatú rúzs és a feltűnő színű ruha is ezt bizonyítja. Hogy a fekete körömlakk mennyire volt jó választás, azt döntsék el önök. Akárcsak a Grammy-gálán, a londoni eseményen is voltak vendégek, akik a vibráló színek helyett inkább a csillogást részesítették előnyben. Cheryl Cole, a világ egyik legjobb nője egy hátul mélyen kivágott, flitterekkel borított Stella McCartney-ruhában jelent meg az eseményen, és ismét mindenki megcsodálhatta a feneke felett található tetoválást. Paloma Faith ruhája kevésbé volt dekoltált. Persze ha a brit előadóművész melle mégis kibuggyant volna, az sem tűnt volna fel senkinek, hiszen valószínűleg mindent tekintet a fején lévő masnira szegeződött.

Ki volt a Brit Awards legjobban öltözött sztárja?

 • 99
  Rihanna az élénk színű ruhában
 • 118
  Rihanna a virágokkal
 • 22
  Eliza Doolittle
 • 62
  Lisa Snowdon
 • 173
  Cheryl Cole
 • 6
  Paloma Faith
 • 29
  Avril Lavigne
 • 110
  Sophie Ellis-Bextor
 • 19
  Katherine Jenkins
 • 11
  Ellie Goulding
 • 40
  Jessie J

Avril Lavigne kanadai énekesnő Julien Macdonald-ruhája csak részben csillogott, de ő legalább a hajával csatlakozott a színeket kedvelő kollégáihoz. A divat iránt hevesen érdeklődő Sophie Ellis-Bextornak nem kellettek sem az élénk árnyalatok, sem a fémes csillogás, ő inkább egy kis múltidézésbe fogott piros alapon fekete pöttyös Dolce & Gabbana-ruhájával. Míg voltak a vendégek között, akik szerették volna kihangsúlyozni alakjukat - lásd Katherine Jenkins, addig volt, aki inkább elrejtette azt, vegyük például Ellie Gouldingot, igaz, a lábát néha ő is megvillantotta. Végül, de nem utolsósorban következzék Jessie J, akinek zöld-fekete összeállítása nem igazán aratott osztatlan sikert. Az énekesnő meg is jegyezte, hogy úgy néz ki, mint a gonosz boszorka egy Grimm-meséből.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta