Jared Leto csúnya poncsóban és szivárványos kesztyűben is szexi rajongóinak

Jared Leto egy ideje minden mindegy alapon öltözködik. A színészből lett énekes bármit hajlandó magára aggatni, arra sincsenek megkötései, hogy a haja éppen milyen színű legyen, volt már barnától kezdve a rózsaszínen át a szőkéig minden. Mostanában egy 1300 dolláros (kb. negyedmillió forintos), elég csúnya poncsóban teszteli a rajongóit, akik szerint Leto bármit is vesz fel, megkérdőjelezhetetlenül szexin mutat benne.

Leto először Terry Richardson február 4-i képén viselte a furcsa poncsóját. Igaz, akkor még nem lehetett tudni, hogy ponchóról van szó, leginkább úgy tűnt, mintha Leto pokrócba takarózott volna a képen.

Aztán kiderült, hogy egy 1300 dolláros Lindsey Thornburg ponchóról van szó, amit a zenész azóta is előszeretettel visel. Legutóbb például a hétvégén vette fel, amikor elment meglátogatni a New York-i divathetet.

Az összeállítása egészen béna volt: szűk nadrág, tornacipő, szivárványos kesztyű, plusz a szürke poncsó. Mintha valami átértelmezett perui hegyi pásztor próbálna elvegyülni a dviattervezők között.

Leto egy ideje elvesztette a kapcsolatát a külvilággal, legalábbis az öltözködése alapján. A ponchós kép előtt kb. egy hónappal Beverly Hillsben egy nagyon rózsaszín, nagyon furcsa sapkában látták. A zenész tényleg bármit hajlandó bármivel felvenni, amire esetleges elmebaján felül az lehet a magyarázat, hogy a Facebookon, YouTube-on és a különféle blogokon megjelenő rajongói szerint Leto bármit vesz fel, szuperszexin néz ki benne.

A poncsónak például már rajongói tábora is van a Facebookon. Így az is elképzelhető, hogy a zenész csak a rajongóit teszteli, és keresi azt a ruhadarabot, ami már neki is szarul áll. Szerintünk az irány jó.

Oszd meg másokkal is!
Mustra