OFFLINE

Menő vagy ciki a péniszmelegítő?

2011. február 13., vasárnap 16:29

Forrás: Therma Jock
Forrás: Therma Jock

Néhány évvel ezelőtt egyszer már írtunk egy péniszmelegítőről, de egyrészt az akkori kötött szerkezetet már nem árulják, másrészt a Thermajock nevű cég sokkal kiforrottabb péniszmelegítőt talált ki. Az amerikai cég azokra gondolt, akik télen is intenzív testmozgást végeznek a szabadban, de hiába a méregdrága a technikai ruha, azt érzik, nemi szervük hidegben van.

A 15 dollárba (kb. háromezer forintba) kerülő darabot két helyen kell rögzíteni. Mivel a heréket nem melegíti, csak a péniszt, a pénisz tövénél a táskák behúzójához hasonlóan kell a péniszre szorítani a melegítőt, illetve a pénisz közepénél egy, a melegítőben végigfutó pánttal lehet rögzíteni a szerkezetet, hogy az semmiképp se csússzon le viselés közben. Az alkalmatosság lélegző anyagból van, gépben is lehet mosni, gyorsan szárad, és a leírás szerint sokféleképpen fel lehet használni, de mi már abban sem vagyunk biztosak, hogy az alap felhasználási módnak értelme van. Önnek bejön?

5024 szavazat 3715 szavazat

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta