OFFLINE

Menő vagy ciki a miniatűr étel a gyűrűn?

2011. február 12., szombat 15:55

Információt nem találtunk róla, de a neve alapján könnyen lehet, hogy magyar származású az a kanadai nő, aki a napokban bejárta a világsajtót gyűrűkreációival. Sofia Molnar az Etsyn található oldala szerint eredetileg kanadai, de férjhez ment egy Japán férfihoz, és kiköltözött vele a szigetországba. Itt teljesen lenyűgözte a japán giccskultúra, a kavaí. A kavaí alapvetően azt jelenti japánul, hogy aranyos, de kulturális jelenségként megjelenik a szórakozásban, öltözködésben, ételekben, akcentusokban.

Ennek köszönhető, hogy Pikachut festenek a japán repülőgépekre, a Hello Kitty kultusz, de az is, hogy a Kill Billben Júbari Gogo cuki kisikolásnak öltözve harcol brutálisan. Molnart a kavaí egyszerre ihlette meg étkezés és öltözködés témakörben, ezért úgy döntött, ötvözi a kettőt, és olyan gyűrűket készít műanyagból, amiket mindenféle ételek kicsinyített másai díszítenek, kezdve a tradicionális japán ételektől a halloweeni faragott tökig. A teljesen műanyagból készült gyűrűk nem is különösebben drágák, nagyjából tíz dollárért, kb. kétezer forintért lehet megvenni egy darabot. Önnek tetszenek?

4601 szavazat 4475 szavazat

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta