OFFLINE

Trendelőrejelzés a H&M vezetőtervezőjétől férfiaknak: készüljenek szafarira

2011. február 9., szerda 09:27

safari

A divathetek bemutatói alapján már a múlt nyáron összefoglaltuk, hogy mi jellemző a 2011-es tavasz és nyár férfidivatjára. Többek közt kiderült, hogy nem ciki zoknit szandállal viselni, ahogyan csokornyakkendőt sem csak az igazán elvetemültek vehetnek majd fel.

Nos, aki a kevésbé elrugaszkodott ötleteket kedveli, annak talán inkább az alábbi videón nyilatkozó két divatszakember tanácsait kellene megfogadni. Ők egy svéd csapat kisfilmjében mondják el, mitől lesz divatos egy férfi az elkövetkezendő hónapokban.

Ann-Sofie Johansson, a H&M vezetőtervezője szerint nagyon érdekes és izgalmas lesz a soron következő szezon, amit a könnyedség, a kényelem, lezserség, a sportosság jellemez majd. Ennek megfelelően az anyagok közül előtérbe kerül majd például a len, a pamut. Ami a mintákat illeti, a kockás és a csíkos darabok számítanak majd igazán divatosnak, a színek tekintetében továbbra is menő a tengerészkék, illetve a kék szinte minden árnyalata, valamint a fehér, a bézs és a szürke is nagy szerephez jut majd. A hölgy a merészebb férfiaknak a munkaruha-stílust is ajánlja, amelyre a videó egy példát is mutat.

Imran Amed, a Business of Fashion alapítója és szerkesztője szerint a korábbi szezonokban nagyon sok volt a fekete, a sötétebb szín, amelyek helyét most a vidámabb, frissebb árnyalatok veszik át. Ann-Sofie Johansson szerint míg korábban a katonai ruházat volt nagy hatással az éppen divatos holmikra, most érdemes úgy öltözni, mintha szafarira készülnénk, ennek megfelelően a bőröv, a bakancs megfelelő kiegészítőnek számít. Az ő személyes kedvencei közé tartozik egyébként a fehér farmernadrág, ami szintén az elkövetkezendő szezon egyik jellegzetes darabja. Persze az öltökönyeket sem kell elsüllyeszteni a szekrény mélyére, a könnyedebb anyagokból készült darabokat nyugodtan lehet hordani idén tavasszal és nyáron.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2011.02.09 12:14:41Upuaut

  Az bizos, hogy érdekes látvány lesz, amikor egy ilyen csapat trendi szafarivadász elmegy egy csapat trendi munkás mellett.

 • 2011.02.09 16:27:24Frengi

  Úgy látszik megint visszajön a Távol Afrikától feeling.
  Ez csak a fiataloknak, új, az én életemben volt már vagy kétszer.

 • 2011.02.10 08:44:09vastagarcufantomtroll

  Először is, H&M tucat konfekciót gyárt nőknek és gyerekeknek, amivel nincs is semmi baj!
  A férfi divatról nem őket kérdezném meg mert 34-nél nagyobb nadrágot egyszerűen még sose láttam náluk... mondjuk mnem is vennék, mert úgyan valóban nem drága, de gagyi mint a kinai paic! Tényleg egy ilyen ápolatlan, ótvar szuka prédikál a divatról? Ha még rondább lenne még modell is lehetne!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta